LOGO

Μιχαλακοπούλου 180 , Γουδή 11527 , Τ : 210 7776642  E :  info@odontiatrika.gr

Πρωταθλητής και το 2018

Πατήστε για περισσότερα

Οι ειδικοί στην αποτύπωση

Hi-Rem Post

The Only Easy Removal Fiber Post

Οι άξονες Hi-Rem κατασκευάζονται από την εταιρία Overfibers και διαθέτουν διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
Είναι οι μόνοι άξονες από ίνα τύπου S-fiber (την πιο ισχυρή αυτή την στιγμή διάφανη ίνα)
και έχουν το μοναδικό πλεονέκτημα ότι μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα και με ασφάλεια
εάν αυτό κριθεί απαραίτητο .

ΥΛΙΚΟ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ
Οι άξονες υαλονημάτων S-fiber έχουν εξαιρετικά υψηλή αντοχή κάμψης της τάξης των 1650 Mpa . Υψηλό και ισορροπημένο μέτρο ελαστικότητας 60 Gpa. Η άριστη αναλογία μεταξύ αντοχής και ακαμψίας του υλικού δίνει στους άξονες εξαιρετικά χαρακτηριστικά αντοχής
(αντοχή στην θραύση) , ενώ την ίδια στιγμή διατηρεί ένα από τα υψηλότερα επίπεδα ακαμψίας μεταξύ ίνας και εποξυ-μήτρας. ‘Ένα μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά την ικανότητα να στηρίξει οδοντιατρικές αποκαταστάσεις με υποδειγματικό τρόπο.

ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ
‘Oπως μπορεί να συναχθεί από τα τελευταία δεδομένα της βιβλιογραφίας, η αδρότητα της επιφάνειας των αξόνων είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς αυτή επηρεάζει καίρια την ισχύ του δεσμού με τα υλικά συγκόλλησης.
Η αυξημένη αδρότητα ευνοεί τη δημιουργία ισχυρού δεσμού , χωρίς την ανάγκη κατασκευής προεξοχών που θα δημιουργούσαν συσσώρευση τάσεων. Παράγοντας που επηρεάζει την επίτευξη της όσο πιο άριστης συγκόλλησης , με εμφανή κλινικά πλεονεκτήματα όσον αφορά την διάρκεια και τη σταθερότητα .
Οι Overfibers Hi-Rem άξονες υποβάλλονται σε ειδική επιφανειακή επεξεργασία προκειμένου να διασφαλιστεί ισχυρός συγκολλητικός δεσμός .
Δε χρειάζεται να γίνει καμία προεργασία στον άξονα για να αυξηθεί η τραχύτητα του , μειώνοντας έτσι σημαντικά τον χρόνο εργασίας.
Οι άξονες Hi-Rem είναι σημαντικά πιο αδροί από οποιοδήποτε άλλο προϊόν που αναλύθηκε με επαναλαμβανόμενες δοκιμές (τουλάχιστον τρεις φορές).
*Microtensile bond strength of fiber post : effect of surface roughness P. BALDISSARA, C. MONACO, L.F. VALANDRO – University of Bologna . Bologna, Italy and Federal University of Santa Maria, Brazil .

Εικόνα 4
Εικόνα 1
Εικόνα 2
Εικόνα 3

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Οι άξονες υαλονημάτων Overfibers Hi-Rem είναι διαφανείς και επιτρέπουν χάρη στο συγκεκριμένο συνδυασμό των υλικών που χρησιμοποιούνται να μεταδίδεται το φως από την συσκευή πολυμερισμού σε ολόκληρο τον άξονα ευνοώντας τον πλήρη πολυμερισμό κονιών διπλού πολυμερισμού .

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ
Το ειδικό σχήμα καθώς και η μικρότερη κωνικότητα των αξόνων και των αντίστοιχων τρυπανιών εξασφαλίζουν συντηρητική Παρασκευή του ριζικού σωλήνα για τοποθέτηση του άξονα, αποφεύγοντας ανεπιθύμητες επιπλοκές όπως την δημιουργία ρωγμής και ενδεχόμενα κατάγματος .

ΒΙΟΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ
Οι άξονες Hi-Rem έχουν περάσει με επιτυχία τις δοκιμές στο εργαστήριο επί των ανθρώπινων ινοβλαστών σύμφώνα με την οδηγία ISO 10993 και κρίθηκαν μη κυτταροτοξικοι, πλήρως βιοσυμβατοί και ασφαλείς.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΡΗΣΗΣ
Η ατομική σκευασία blister- pack εγγυάται την ασφαλή και μακροχρόνια αποθήκευση καθώς και τα υψηλότερα επίπεδα υγιεινής.

ΑΚΤΙΝΟΣΚΙΕΡΟΤΗΤΑ
Οι Hi-Rem άξονες είναι ακτινοσκιεροί και δημιουργούν ένα σαφές περίγραμμα με την συγκολλητική κονία. Το επίπεδο της ακτινοσκιερότητας μπορεί να συγκριθεί με εκείνη
ενός φύλλου αλουμινίου πάχους δύο χιλιοστών.
Το πάχος αυτό είναι ιδανικό για να κάνει αντίθεση με την κονία συγκόλλησης που συνήθως είναι πιο ακτινοσκιερή από τους άξονες, σε αντίθεση με ανταγωνιστικά προϊόντα όπου δεν είναι δυνατή η διάκριση του άξονα από την κονία, έτσι έχουμε καλύτερη απεικόνιση της θέσης του άξονα μέσα στον ριζικό σωλήνα όπως φαίνεται και στις παρακάτω ακτινογραφίες.

Το κεντρικό κατά μήκος του άξονα είναι κατασκευασμένο απο ένα μπλε χρώματος μαλακό πολυμερές . Εάν παραστεί ανάγκη να αφαιρεθεί ο άξονας το μπλε χρώμα λειτουργεί ως οδηγός, υποδεικνύοντας το κεντρικό τμήμα του άξονα .

Με ένα μικροεργαλείο κάνουμε την διάνοιξη.

 

Με μια φρέζα τύπου gates ή peeso reamers ολοκληρώνουμε την αφαίρεση χωρίς τον κίνδυνο να μείνει υπόλειμμα άξονα ή να προξενηθεί διάτρηση του ριζικού σωλήνα

Γρήγορα και με ασφάλεια έχουμε αφαιρέσει τον άξονα χωρίς να θυσιαστεί υγιής οδοντικός ιστός.
Όταν ολοκληρώσουμε τη θεραπεία επανατοποθετούμε ένα νέο άξονα Hi-Rem.

Αρχικό σετ 9 άξονες + 3 τρυπάνια
Κωδικός  : hirem 

9Ανταλακτικό με 10 άξονες
Κωδικός : hirem #0
hirem #1
hirem #2
hirem 

Τρυπάνι ανά τεμάχιο .
Κωδικός : drill #0
drill #1
drill #2
drill #3

Pin It on Pinterest

Share This