LOGO

Μιχαλακοπούλου 180 , Γουδή 11527 , Τ : 210 7776642  E :  info@odontiatrika.gr

Πρωταθλητής και το 2018

Πατήστε για περισσότερα

Οι ειδικοί στην αποτύπωση

Η Φιλοσοφία μας
Το Όραμά μαςΕπιδιώκουμε να βρισκόμαστε σταθερά στην πρωτοπορία του κλάδου των εταιρειών εισαγωγής και εμπορίας οδοντιατρικών υλικών στη χώρα μας. Για την υλοποίηση του οράματός μας επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας σε τρεις τομείς:
Αντιπροσώπευση και προώθηση στην ελληνική αγορά πρωτοποριακών προϊόντων ευρωπαϊκών προδιαγραφών
● Ποιοτικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών
● Ανταγωνιστικές τιμές.Η καθιέρωση και αναγνώριση της e-dent ως του αξιόπιστου συνεργάτη στα οδοντιατρικά, αποτελεί το επιστέγασμα και ταυτόχρονα την επιβράβευση της εικοσαετούς πορείας μας στον κλάδο.

Οι αξίες μας

Οι άνθρωποι της e-dent μοιραζόμαστε μία κοινή εταιρική κουλτούρα που αντανακλά τις αξίες και τις αρχές που διέπουν τη λειτουργία της εταιρείας μας:

Yψηλό ήθος,
Επαγγελματική Αριστεία
Υπευθυνότητα,
Άψογη και φιλική εξυπηρέτηση,
Ταχύτητα στη διεκπεραίωση κάθε παραγγελίας
www.odontiatrika.gr

Μήνυμα Διοίκησης

Πάγιος στρατηγικός στόχος στην εικοσαετή διαδρομή της εταιρείας μας αποτέλεσε η υποστήριξη του οδοντιατρικού επαγγέλματος στη χώρα μας μέσω: α) της εμπορίας ποιοτικών προϊόντων, β) της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, επιστημονικής ενημέρωσης και οικονομικών διευκολύνσεων σε νέους επαγγελματίες.

Κινητήριος δύναμη σ’ αυτή τη συλλογική προσπάθεια των ανθρώπων της e-dent, είναι το όραμά μας να προσφέρουμε πρωτοποριακά οδοντιατρικα ειδη και ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές στον έλληνα οδοντίατρο. Η καθιέρωση της e-dent ως του αξιόπιστου συνεργάτη για την προμήθεια οδοντιατρικών υλικών οφείλεται στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας, στο δίκτυο των διεθνών συνεργατών μας, στα υψηλών προδιαγραφών προϊόντα μας, στις ανταγωνιστικές τιμές μας, στη προσήλωσή μας σε ποιοτικές υπηρεσίες, στην εξειδίκευση και την επιστημονική κατάρτιση των στελεχών μας.

Η σημερινή δύσκολη οικονομικά συγκυρία, επιβάλλει στις επιχειρήσεις να συγχρονίσουν το βηματισμό τους με τις ανάγκες και τις δυνατότητες της αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό, η απόφασή μας να εφαρμόσουμε συνετή τιμολογιακή πολιτική, εστιάζοντας στην προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών και στη διεύρυνση του πελατολογίου μας με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών, αποτελεί μείζονα στρατηγική επιλογή για την αντιμετώπιση της παρούσας κρίσης.

Η πλήρως αναβαθμισμένη παρουσία της εταιρείας μας στα νέα μέσα, η κυκλοφορία της μηνιαίας ηλεκτρονικής εφημερίδας e-dent news, αντανακλούν το δυναμικό άνοιγμα της εταιρείας μας στους νέους επαγγελματίες και τους φοιτητές οδοντιατρικής.

Μία πρόκληση που είμαστε αποφασισμένοι να την κερδίσουμε όλοι μαζί οι άνθρωποι της e-dent.

Νίκος Εγγλεζόπουλος

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

«H edent αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη, για κάθε οδοντιατρείο. Η αποτελεσματικότητα, η ευγένεια και η αμεσότητα,
είναι το κύριο  χαρακτηριστικο των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτήν. » ­

Τζίμας Ελευθέριος

Οδοντίατρος, Αθήνα

«Η επιλογή της edent έγινε λόγω της μακροχρόνιας και αναγνωρισμένης εμπειρίας της στα οδοντιατρικά και των καλών συστάσεων από πελάτες της. Γνωρίζουν πραγματικά τη δουλειά τους και είναι πάντα διαθέσιμοι .»

Μαρκάκη Μέλπω

Οδοντίατρος, Αγ. Παρασκευή

«Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της εταιρίας edent για την
εξαιρετική επαγγελματική συνεργασία.
Συνδύαζουν επαγγελματισμό, συνέπεια ,
ανταγωνιστικές τιμές .»

Λάζος Λουκάς

Οδοντίατρος, Λαμία

Pin It on Pinterest

Share This