LOGO

Μιχαλακοπούλου 180 , Γουδή 11527 , Τ : 210 7776642  E :  info@odontiatrika.gr

Πρωταθλητής και το 2018

Πατήστε για περισσότερα

Οι ειδικοί στην αποτύπωση

H e-dent με μιά ματιά


Η e-dent, είναι μία
ελληνική εταιρεία που συμπληρώνει εφέτος 25 χρόνια αδιάλειπτης δραστηριοποίησης και συνεχούς προσφοράς στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας οδοντιατρικών υλικών. Στην εικοσαετή διαδρομή της, η εταιρεία μεγάλωσε σε ανθρώπινο δυναμικό, ανέπτυξε το δικό της δίκτυο συνεργατών, ισχυροποίησε τους εμπορικούς δεσμούς της με σημαντικές ευρωπαϊκές και ελληνικές εταιρείες παρασκευής και εμπορίας οδοντιατρικών υλικών και εξελίχθηκε σε έναν αξιόπιστο συνεργάτη στα οδοντιατρικά είδη .

Κοινό χαρακτηριστικό αυτής της πολυετούς πορείας, η
δέσμευση και η προσήλωση της e-dent να προσφέρει προϊόντα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και υπηρεσίες ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.
Το τρίπτυχο
«Προσωπική επαφή – άμεση εξυπηρέτηση – υποστήριξη του πελάτη και μετά την πώληση» αντιπροσωπεύει την πολιτική εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας.

Ολοκληρωμένη γκάμα οδοντιατρικών προϊόντων.
Η e-dent προσφέρει στους πελάτες της μία ολοκληρωμένη γκάμα οδοντιατρικών προϊόντων που περιλαμβάνει τις ακόλουθες κατηγορίες:

Aποτύπωση – Προσωρινά ακρυλικά – Ανασύσταση – Εμφρακτικά – Συγγκολητικά – Αδροποίηση – Λεύκανση – Ουδέτερα στρώματα
Κονίες – Απολύμαση – Πρόληψη – Ενδοδοντία – Τεχνητά τοιχώματα – Προσωρινά εμφρακτικά – Φρέζες – Αναλώσιμα

Γιατί να επιλέξετε την e-dent

4 λόγοι για να εμπιστευθείτε την e –dent ως τον αξιόπιστο συνεργάτη σας για την προμήθεια οδοντιατρικών προϊόντων:

1. Οι άνθρωποι της e–dent διαθέτουν βαθιά γνώση της αγοράς των οδοντιατρικών προϊόντων. Έχοντας για όπλα, την πολυετή εμπειρία και την εξειδικευμένη γνώση τους στον κλάδο των οδοντιατρικών υλικών, τα στελέχη της e–dent εξυπηρετούν με προθυμία κάθε πελάτη ή γενικά επαγγελματία του κλάδου που ζητά τη βοήθειά μας.

2. Η εταιρεία επενδύει στη σχέση της με το νέο επαγγελματία και τον φοιτητή οδοντιατρικής. Κατανοούμε τις ανάγκες του και τον στηρίζουμε στο ξεκίνημα της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, παρέχοντάς του σημαντική βοήθεια σε επίπεδο:
συμβουλευτικών υπηρεσιών και τεχνογνωσίας,οικονομικών προσφορών και διευκολύνσεων για το στήσιμο του νέου ιατρείου του,
εξειδικευμένης γνώσης και πολύτιμης επιστημονικής πληροφόρησης μέσω της ηλεκτρονικής εφημερίδας e-dent news, παρέχοντας ενημέρωση για μελέτες, έρευνες και εφαρμογές προϊόντων των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εταιρειών του κλάδου.

3. Οι ισχυρές συνεργασίες της e-dent με μεγάλες και διεθνώς αναγνωρισμένες ευρωπαϊκές εταιρείες, διασφαλίζουν τη σύνδεση της ελληνικής αγοράς με οδοντιατρικά υλικά αντίστοιχα του εξωτερικού, προσφέροντας στο νέο επαγγελματία πρωτοποριακά και ασφαλή προϊόντα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και διεθνούς κύρους.

4. Η πολιτική εξυπηρέτησης της εταιρείας περιλαμβάνει προσωπική επαφή – άμεση εξυπηρέτηση – υποστήριξη του πελάτη και μετά την πώληση, που σε συνδυασμό με τα οικονομικά πακέτα προσφορών της, την καθιστούν ασυναγώνιστη.

 

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

«H edent αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη, για κάθε οδοντιατρείο. Η αποτελεσματικότητα, η ευγένεια και η αμεσότητα,
είναι το κύριο  χαρακτηριστικο των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτήν. » ­

Τζίμας Ελευθέριος

Οδοντίατρος, Αθήνα

«Η επιλογή της edent έγινε λόγω της μακροχρόνιας και αναγνωρισμένης εμπειρίας της στα οδοντιατρικά και των καλών συστάσεων από πελάτες της. Γνωρίζουν πραγματικά τη δουλειά τους και είναι πάντα διαθέσιμοι .»

Μαρκάκη Μέλπω

Οδοντίατρος, Αγ. Παρασκευή

«Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της εταιρίας edent για την
εξαιρετική επαγγελματική συνεργασία.
Συνδύαζουν επαγγελματισμό, συνέπεια ,
ανταγωνιστικές τιμές .»

Λάζος Λουκάς

Οδοντίατρος, Λαμία

Pin It on Pinterest

Share This